LIIKE ON LÄÄKE

KUNTOLIIKUNTA

Keith Keller

JUMPAT JA LIIKUNTAKOULU

Naisten jumppavuorot ovat olleet suosittuja, samoin jooga ja miesten kuntovoimistelu.Lisäksi järjestämme lapsille liikuntaleikkikoulua.

Kuntoliikunta toiminnastamme lisätietoja saa Mika Salmiselta p. 040 7069594.

Muokkausjumppa
Muokkaus on nimensä mukaisesti toiminnallinen treeni koko vartalolle, joka parantaa ryhtiä sekä koko kehon lihasvoimaa. Sisältää sykkeen nostoa ja lihaskuntoliikkeitä. Tunti koostuu, alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja noin 10 minuutin venyttelystä. Tunnin tehoa on helppo säädellä oman kunnon mukaan.
Lielahden Kipinä
Miesten kuntojumppa
Nimensä mukaan kuntojumppa on suunnattu miehille. Tunti sisältää lihaksia muokkaavaa ja kiinteyttävää rentoa liikuntaa, joka parantaa ryhtiä sekä koko kehon lihasvoimaa. Tunti koostuu alkulämmittelystä, jossa on yksinkertaisia liikkeita. Sen jälkeen on lihaskunto-osuus ja lopuksi venyttelyt. Tunnin tehoa on helppo säädellä oman kunnon mukaan. Soveltuu kaiken kuntoisille.
Lielahden Kipinä
Jooga
Tunti perustuu hathajoogaan, joka on rauhallista, oman kehon ehdoilla ja hengitystä kuunnellen tehtävää harjoittelua. Jooga yhdistää meditaation ja liikunnan. Se on oiva tapa irtaantua arjen kiireistä ja suoda itselleen omaa aikaa sekä harjoittaa samalla mietiskelyä, hiljentymistä ja kehon huoltoa.
Lielahden Kipinä
Zumba
Zumba aerobinen tunti, jonka musiikki perustuu pääosin latinalaistansseihin. Tunti koostuu intervallityyppisestä ohjelmasta, jossa osa liikkeistä tehdään nopealla, osa hitaammalla tempolla. Liikkeet kohdistuvat yksittäisten kehonosien sijasta koko vartaloon.
Lielahden Kipinä
Venyttelyjumppa
Venyttelyjumppa on rauhallisempi tunti, johon kuuluu alkulämmittelyn lisäksi rentoutusta ja venyttelyä. Tunnilla on myös kevyitä lihaskunto-osuuksia.  Soveltuu kaiken kuntoisille.
Lielahden Kipinä
Liikuntaleikkikoulut
Lasten liikuntaleikkikoulut on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille. Liikuntaleikkikoulun tarkoitus on luoda hyvä pohja liikunnalliseen elämään antamalla lapsille mahdollisuus leikin, ilon ja onnistumisen kautta kokeilla, kuinka taitava lapsen keho on. Ryhmät on jaettu 3-4-vuotialle ja 5-6-vuotialle.
Lielahden Kipinä